Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1073

Endonezya'nın En Prestijli Üniversiteleri ile İşbirliği Protokolleri İmzalandı

Endonezya'nın başkenti Jakarta'da düzenlenen 27. Endonezya Uluslararası Eğitim Fuarı (27th Indonesia International Education & Training Expo 2018) sona erdi.

22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, Endonezya'nın en prestijli üniversiteleri arasında yer alan "Universitas Islam Jakarta", "Universitas Trilogi" ve "University of Indonesia" üniversiteleri ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi arasında işbirliği protokolleri imzalandı.

İmzalanan öğrenci ve akademik değişim işbirliği protokolleri ile Endonezya ve Türkiye artık daha güçlü köprüler kuruyor. Bu bağlamda, ülkeler arası işbirliği ve dostluk ilişkilerimize katkı sağlamanın haklı gururu içerisindeyiz.

250 civarında üniversitenin katıldığı ve yaklaşık olarak 30 bin kadar öğrencinin ziyaret ettiği eğitim fuarında üniversitemize gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Bir yandan Bandırma' Onyedi Eylül Üniversitesi'ne daha fazla uluslararası öğrenci kabul ederek üniversitemizi uluslararasılaştırırken, bir yandan da dünyanın her ülkesinde iş yapabilecek potansiyele ve özgüvene sahip öğrencilerimiz için de yurtdışı eğitim seçeneklerimizi çoğaltıyoruz. 

Farklı coğrafyalarda farklı akademik ve kültürel tecrübenin paylaşımı noktasında yapılan anlaşmaların başta ülkemize, Endonezya'ya ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyoruz.


Fotoğraflar