“Önce Kendini Yönet” Konferansı Düzenlendi

Yönetim ve Liderlik Topluluğu tarafından “Önce Kendini Yönet” konferansı düzenlendi. Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak siyasal bilimci TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz ve BANGİAD Başkanı ve TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çoban katıldı.

Konferansta ilk olarak Tanzer Polat Yılmaz “Önce Kendini Yönet" konulu sunum yaptı. Yılmaz sunumunda; yönetici ve iletişim, iletişim türleri, iletişimin günümüz dünyasında geldiği yeni boyutlar, iletişimin geçirdiği evrim, sosyal medyanın iyi ve kötü tarafları ve ölçüsüz sosyal medya kullanımının iletişim üzerindeki olumsuz etkileri konularına değindi.

BANGİAD Başkanı ve TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çoban ise iş hayatında kendini yönetmenin öneminden ve CV hazırlarken dikkat edilmesi gereken unsurlardan bahsetti. Öğrencilerin ilgi ile takip ettiği konferans sonunda katılım saylayan öğrenciler arasından kura çekilerek öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.