Üniversitemiz EURIE 2018 Avrasya Yükseköğretim Zirvesi'ne Katıldı

Üniversitemiz,  İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve dünyanın 3. Büyük “Uluslararası Eğitim” konferans ve fuarı olan EURIE 2018 Avrasya Yükseköğretim Zirvesine katıldı. Yurtdışından ve yurtiçinden üniversiteler başta olmak üzere, yükseköğretim sektöründen kurumların 200 stant ve 2500 katılımcı ile yer aldığı bu zirvede “uluslararasılaşma” başta olmak üzere yükseköğretim yönetimi konularında paneller, seminerler, yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirildi. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Sayın Rahmi Er, MEB Bakan Yardımcısı Sayın Orhan Erdem ve T.C. AB Bakanlığı eski bakanı Sayın Egemen Bağış’ın da yükseköğretim ve uluslararasılaşma konularında konuşma yaptıkları bu kongrede Üniversitemiz tanınırlığını arttırmış ve uluslararasılaşma hususunda önemli aşamalar kaydetmiştir.

Anlaşma Yapılması Planlanan Üniversiteler

Alzahra University- İran