Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1120

Şehidimiz Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu Balıkesir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bitlis'in Hizan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazı için Balıkesir'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki için Balıkesir Askeri Havaalanı'nda düzenlenen karşılama törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de iştirak etti.

Şehit Kulaoğlu için Tarihi Zağnospaşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir milletvekilleri Kasım Bostan, Ali Aydınlıoğlu, Ahmet Akın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, il protokolü, şehidin yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omzunda salavatlar eşliğinde taşınarak top arabasına konuldu.

Kulaoğlu'nun cenazesi, merkez Asri Mezarlık'taki şehitlikte düzenlenen cenaze töreni sonrasında toprağa verildi. Milletimizin başı sağ olsun.