Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1388

Üniversitemiz ve Ali Öztaylan A.İ.H.L. Arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Eğitim ve sosyal imkânların paylaşımına önem veren üniversitemiz bu kapsamda Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin talebi üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlığı sorumluluğunda protokol imzaladı. Bu protokolün amacı Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde uygulanan projenin amaçları doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmek için taraflar arasında iş birliği ve koordinasyonu sağlamaktır.   

Üniversitemizde gerçekleşen protokol imza töreni, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Önder Turhan'ın katılımı ile gerçekleşti.

Protokol ile birlikte Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. Sınıflarında okuyan öğrencilerine belirli bir program çerçevesinde, üniversite kampüs ve kütüphanelerinden yararlanmalarına, üniversitenin uygun gördüğü öğretim elemanları ile irtibata geçebilmelerine, kariyer merkezlerinin hizmetlerinden yararlanabilmelerine imkân sağlamak, ihtiyaç duyulan alanlarda toplantılar ve hizmet içi eğitimler düzenlemek, öğrencilerin üniversite bünyesinde gerçekleştirilecek olan sosyal ve kültürel faaliyetlerden istifadesi hususunda işbirliği yapmayı kapsıyor.Ayrıca lise öğrencilerin üniversite ortamını daha yakından tanıma imkânı da sağlayan ve beş yıl süresi ile geçerli olan protokolün ilçede yer alan diğer liseler ile de imzalanması için çalışma başlatıldı.


Fotoğraflar