Stratejik Plan Hazırlıkları Devam Ediyor

Üniversitemizin 2019-2023 yılları için hazırlanan Stratejik Plan Hazırlığı Çalıştayı Grand Asya Otel’de gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Üniversitemiz Stratejik Plan Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Sarı, akademik ve idari birimlerin yöneticileri ve çalışanlarından oluşan yaklaşık 100 kişilik bir ekip katıldı.

Toplantının başlangıcında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Stratejik Plan Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Sarı stratejik plan hazırlıkları çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gün boyunca süren toplantıda farklılaşma stratejisi ve strateji geliştirme başlıkları hakkında çalışma yapıldı. Günün sonunda detaylı çalışmalar sonucunda elde edilen veriler tüm katılımcılar tarafından oylanarak amaç, hedef ve performans süreç geliştirme maddeleri belirlendi.