Üniversitemizde "1. Uluslararası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Sempozyumu" Bugün Sona Eriyor

Üniversitemizin 2017 yılında gerçekleştirdiği 8. ve Bandırma'da gerçekleştirdiği ilk uluslararası sempozyum olma özelliğini taşıyan, yurtiçinden ve otuza yakın ülkeden yaklaşık 700 bildirinin yer aldığı "1. Uluslararası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Sempozyumu" bugün sona eriyor.

Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı sempozyumda bir yanda oniki ayrı salonda devam eden oturumlarla bilim dünyasına katkılar yapılırken diğer yanda sanatsal faaliyetlerle de kültürlerarası kaynaşmaya katkıda bulunuluyor. Yerel, ulusal ve uluslararası basının yoğun ilgi gösterdiği sempozyumda farklı ülkelerden gelen misafirler şehri gezme ve bölgemizle ilgili bilgi alma fırsatı da ediniyor.

2 Kasım Cuma günü başlayan sempozyum bu akşam saat 19:00'da düzenlenecek olan gala programı ile sona erecek.