Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 886

Üniversitemizin Düzenleyicileri Arasında Olduğu 2. MECAS 2017 Konferansı Sona Erdi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Uluslararası Vizyon Üniversitesi  (Makedonya), Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (Bosna Hersek), Novi Sad Üniversitesi (Sırbistan), Donja Gorica Üniversitesi’nin (Karadağ) 10 Ekim- 13 Ekim tarihleri arasında düzenlediği MECAS II (Second Mediterranean International Social Sciences Congress) konferansı sona erdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in onur kurulunda yer aldığı konferansta, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Edip Orucu, Prof. Dr. Serap Palaz, Prof. Dr. Özcan Karahan ve Yrd. Doç. Dr. Celil Aydın da bilim kurulunda yer aldı.

Makedonya’nın Ohrid şehrinde yapılan konferansta üniversitemizi temsilen Prof. Dr. Mustafa Sarı katılırken, öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ahmet Aydın, Yrd. Doç. Dr. Gülnil Aydın, Yrd. Yrd. Doç. Dr. Çağatay Başarır, Yrd. Doç. Dr. Celil Aydın, Yrd. Doç. Dr. Hatice Aydın, Yrd. Doç. Dr. Ufuk Çelik, Yrd. Doç. Dr. Özer Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Alper Kılıç, ve Araştırma Görevlileri Yunus Emre Gürbüz, Havva Gözgeç, Esra Tani ise tebliğ sunumlarıyla katkıda bulundu.

Ekonomi, Finans, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Felsefe, Psikoloji, Kültürel Araştırmalar, Hukuk ve Kriminoloji, Eğitim, Tarih, Coğrafya, Sanat Tarihi, Turizm, Balkan Dilleri, Siyasal Bilimler ve Sosyal Bilimlerin diğer tüm alanlarına açık olan konferansta: Enerji Politikaları, Avrupa Birliği ve Balkanlar, Küresel Ekonomik Kriz ve Balkanlar, Balkanlar’daki İşgücü Piyasası, Akdeniz ve Balkan Tarihi, Balkanlar’daki Siyasi İstikrar, Mülteci Sorunları, Balkanlar’daki Güvenlik Sorunları, Sosyal Politika ve Düzensiz Göç ve Geçiş Ekonomileri konularında tebliğler sunuldu.


Fotoğraflar