Üniversitemizde Uluslararasılaşma Yolunda Bir Adım Daha Atıldı; BANÜ TÖMER Kuruldu

Kısa adı TÖMER olan; Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezimizin kurulması ile beraber üniversitemiz, farklı ülke ve coğrafyalardan daha fazla sayıda öğrenciyi misafir etme hedefine doğru hızla ilerliyor.

Başta uluslararası öğrencilere Türkçe'yi öğretmeyi ve gençlerimizin farklı dillerde kendilerini ifade kabiliyetlerini geliştirmelerine katkı sağlayacağı düşüncesiyle yabancı dil öğretimini de görev alanına dâhil eden BANÜ TÖMER’in vizyonu; bilim ve teknolojide özgün araştırmaları, üst düzey eğitimi, yaratıcı faaliyetleri ve hizmeti ile ulusal ve uluslararası düzeyde öncü, saygın ve lider bir dil öğretim merkezi olmaktır.

Üniversitemize ayrı bir kalite ve değer katacağını düşündüğümüz BANÜ TÖMER'in özellikle üniversitemizin dünyaya açılan kapısı olacağını temenni ediyoruz.

BANÜ TÖMER'in şimdiden üniversitemize hayırlı olmasını diliyoruz.