Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1209

Rektörümüz Üniversitemize Birincilikle Yerleşen Öğrencilerimize Başarı Belgelerini Verdi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi fakültelerine ve meslek yüksekokullarına birinci sıradan yerleşen öğrencilere Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından başarı belgesi verildi.

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından 2017 yılı ÖSYM sınavında aldıkları puanla Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi fakültelerine birinci sıradan yerleşen öğrenciler İrem Kayhan, Furkan Doruk, Emine Yeliz Ter ve Sevim Topalak’a gönderilen başarı belgelerini Rektörümüz takdim etti.

Meslek yüksek okullarımıza   birinci sıradan yerleşen öğrencilerimiz;  Özgürcan Oktay, Uğur Yılmaz, Sümeyye Dinç ve Galip Güler için de Rektörümüz tarafından üniversitemiz başarı belgesi takdim edildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Senato Toplantı'nda gerçekleşen YÖK başarı belgeleri ve üniversitemiz başarı belgesi takdimine, üniversite senatosu üyeleri ve fakültelerine meslek yüksek okullarına birinci sıradan yerleşen öğrenciler katıldı.

Öğrencilere başarı belgelerini veren Rektör Özdemir, "2017-2018 eğitim öğretim yılında fakültelerimize ve meslek yüksekokullarımıza birincilikle yerleşen öğrencilere başarı belgelerini büyük bir mutlulukla verdim. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.