Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 842

Üniversitemizde Öğrencilerimiz İçin Yeni Dönem Konferanslarımız Başladı

Öğrencilerimiz için gerçekleştirdiğimiz kültürel ve sportif faaliyetleri, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nda da sürdürmeye devam ediyoruz. Bu yılın ilk konferansı Yönetim ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirildi. “Girişimciliğin Altın Kuralları” konulu konferansa Bandırma Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çoban katıldı.

İş hayatında özgüvenin, cesaretin ve düşünmenin önemine vurgu yapan Çoban, “İnsanın sermayesi kendi beynidir. Özellikle başarısızlıktan başarı çıkarmış insanlardan bir şeyler öğrenmek daha değerlidir. Yaptığınız işi çok iyi bilmeniz gerekiyor. Çünkü onlarca rakibiniz arasından sizi ön plana çıkaracak temel unsur yaptığınız işi çok iyi yapmanız olacaktır. Bunun için de zamana ayak uydurabilmeniz, kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Öncelikli olarak ne yapmak istediğinize karar vermeniz gerekli. Fikir üretmekten çekinmeyin çünkü en saçma fikir bile hiç düşünmemekten daha iyidir. Hayal edin ama hayalleriniz gerçeğe yakın olsun” diye konuştu.

Öğrencilerin soruları ile katıldığı konferans yaklaşık iki saat sürdü. Konferans sonunda konferansa dinleyici olarak katılan öğrencilere katılım belgesi verildi.


Fotoğraflar